måndag 1. oktober 2007

sofakroken vår..

Vi har endeleg bytta ut den gamle sofan vår som er over 20 år gammal, så det var på tide kan du sei..
Eg har lenge ønska meg ein kvit sofa, men venta med det pga barn og kattar i huset. Nå har eg overteke søster mi sin sofa for å sjå korleis det fungerer meg kvit sofa her hos oss ;o) Den er 4 år gamal og kjøpt hos http://bolia.com.
Bildet på veggen har søster mi malt og det er eg så utruleg fornøyd med :o) Gå gjerne inn på sidene hennar http://hij.no for å sjå fleire av dei flotte bildene ho malar!

17 kommentarer:

@afjo72 sa...

Bare LITT misunnelig på din nye sofa nå kan du si. Vil også ha!!... Ny sofa står høyt, høyt på prioriteringslista - men halve moroa er jo som vanlig å SEEE!! :o)

Anonym sa...

Det ble jo riktig så flott i stua de... å, for en nydelgi taklampe du har også... bildene som din søster har malt er bare nydelig...
(skal se innom siden hennes også)...

Ha en flott dag/kveld...

Anonym sa...

Bildene på veggen var det første jeg la merke til. Kjempefine!
Kjempekoselig sofakrok med hvit sofa :O)

Timotei sa...

Kjempefint i sofakroken din! Når du fortalte at den forrige sofaen din var over 20 år gammel begynte jeg å tenke på den første sofaen vår. Den var fra 60-tallet tror jeg. Ubehandlet treverk til armlener og stoffet var brunt med orange striper...Trenger vel ikke si at jeg var veeeldig glad den dagen vi fikk ny!

Grannylovestoknit sa...

Gratulerer med sofa'en! Nå er det om å gjøre holde unna skitne fingre og klær, men det går nok bra! Selv har jeg grønn ullsofa som har blitt 11,5 år. Ønsker meg utskiftning snart jeg også, skikkelig misunnelig på din hvite. Rålekkert er det - og bildene er også fine - og så artig lampe!

ChatrinesLiving sa...

Så lyst og fint! Helt nydelig sofa. Skulle ønske jeg kunne ha hvitt, men da ser jeg for meg en hel del vasking..kansje når siste gutten har flyttet ut. Likte godt bildet på veggen din også, flink søster du har:) Artig og spesielt å ha noe kunst fra familie:)
Ønsker deg en fin kveld!
klem:)

Nette sa...

Funker som bare det jo:-)))
Flott! Stilig maleri!

Anonym sa...

Kjempefint!!! Alfa og omega er vaskbare trekk. Våre har vore i vask to gonger allereie, he he. Klem!

elin1976 sa...

Fantastiske flotte bilder.....og for en sofa. Den passa knallgodt hos dere. Du har det så koselig. Ønsker deg en fin dag. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Såå koselig det ble hos deg da! jeg kunne ikke hatt hvit sofa, siden jeg har to katter... men det er veldig fint med hvit sofa! :)
Flotte bilder og forresten! Ha en super tirsdag!

Hulda sa...

Så fint det så ut i stua hos dere, sofaen er flott! :) Bildet søsteren din har malt var virkelig stilig, skikkelig fint at det var delt i tre.

Marie sa...

STILEG :o)

FO - 2 sa...

Gratulerer med ny, hvit og lekker sofa! :)
Skal besøke siden til søsteren din.
God tirsdag og uke til deg.
Klem.

Kreoline sa...

Wow, du er vågelig, nydelig var det, det går nok godt. Kjempekoselig i stuen din, din søster er flink til å male. HA en fin dag i morgen, klem fra meg.

Anonym sa...

Åh jeg også ønsker meg en helt lys sofa, men jeg vil ha lys beige/grå tror jeg... :) lekkert med hvitt ja! Absolutt!!!

Anonym sa...

Grattis med ny sofa! Også hvit da gitt! Det hadde ikke jeg turt, så jeg har mørk skinnsofa, jeg da! Lekre bilder din søster maler!!

Anonym sa...

Oi,dette bilde har jeg ikke fått med meg. Kjempe flott soffakrok , med nydelige farger. Liker veldig godt bildene i bakgrunnen også. Klem