torsdag 8. mai 2008

award m.m

Sjå kva snille, snille Hulda har skreve om meg i bloggen sin:
Merete i Hobbyhuset, får denne awarden fordi jeg syns hun lager og viser mange små tips som man kan pynte med hjemme. I det seneste innlegget viste hun fram et Norgesglass hun brukte som blomstervase, den har hun pynta med en blonde og en søt klype. Klypen har hun dekorert. Jeg liker veldig godt at du skriver på nynorsk, det er så fint! Jeg syns du får fram de små tingene, som betyr noe i hverdagen, Merete. :)

Blei rett og slett overraska og kjempeglad for denne awarden for den kjem frå ei som har ein utruleg flott blogg og er så vanvittig kreativ!! Mange gode idear å hente hos henne rett som det er :o)

Desse 4 vil eg gje den vidare til:


Den gode fee
n: Fordi ho er utruleg kreativ med strikkepinnar, heklenål og symaskin!! og ho tek mange fine bilder av det ho lagar..dessutan var det ho som lokka meg ut i bloggverden :o)

Bo: Fordi ho er så utruleg kreativ med fotoapparatet og tek fantastiske bilder :o)

Chatrine: Fordi ho er kreativ til tusen når det gjeld det meste!! flink med håndarbeid av alle sortar og flink med oppussing :o)

Mita`s hjørne: Fordi ho er kreativ når det gjeld spesielt sying på symaskina!! lagar mange flotte ting som du kan sjå på bloggen hennar. Dessutan er ho flink med blomar..og har eit lekkert drivhus :o)

Husk å sende den vida
re til 4 personar med begrunnelse på kvifor akkurat den personen fortener den :o)


og så..bordet vart malt i går! I ein antikkvit farge som er mykje varmare enn den andre antikkvite fargen eg har brukt tidlegare. Bordet vart flott med eit par strøk med maling, syns eg ;o)

Ha ein fin torsdag!!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så artig at du ble så glad for denne, Merete. :) Syns jo virkelig at du fortjener den!

Bordet du malte ble kjempefint!

Grip dagen sa...

Gratulerer med awarden, du kreative dame!!!
Når jeg blar nedover bloggen din ser jeg at det er en stund siden jeg har vært innom her...
Eller er det du som produserer innlegg i et himla tempo?

Vi har hatt sommervær leeenge nå, da blir det minimalt med blogging. Det er nok det som er grunnen...
Pleier alltid innom Hobbyhuset for å se hva du bedriver tida med.
Gøy å se hva andre lager, rett og slett. Og nå lager du SOMMER, ser jeg. Planter i fine potter og blomster i kanner, glass og på fat!
Slikt liker jeg kjempegodt!
Norgesglasset med blonde og klype var fint. SÅ enkelt - og SÅ flott!

Da ønsker jeg deg fine, kreative dager, Merete.
Klem Marit

Sissel sa...

Hei!Første gang jeg er innom deg!Fin og koselig blogg!Liker så godt at du finner flere bruksområder til ting.Nå vet jeg jo hva jeg kan bruke til buketter med blomster fra hagen til sommeren!Lurt!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Først: GRATULERER så masse med flott award!! Den fortjener du, og beskrivelsen passer perfekt til deg! Du har så masse flotte tips til å gjøre en hver hverdag nydelig!!
Så: TUSEN, tusen takk for at du vil dele den med meg! Det varmer i hjertet! Det er så koselig å bli satt pris på, og at man legger ut innlegg i bloggen som gir noe:) Tusen takk igjen, nå ble jeg GLAD!!!
Fint å finne en sånn kommentar etter en utrulig slitsom dag. Her har det vært skrubbing fra ende til annen i hele dag. Etter all utearbeidet mitt var det minst like skittent inne..., måtte bare ta kluten fram, hele huset er gulle-rent nå deilig:) Ja bortsett fra badet, det skal jeg ta i morra;)
Så har jeg ikke strikket en maske på nesten 2 uker, abstinenser kjenner jeg;) Så i helgen skal det bli litt strikking:)
Ha en finfin fredag!
Stor klem fra chatrine:)

Tone sa...

Den fortjente du, gratulerer :-)
Så fint det lille bordet ble, er så koselig med slike små stilleben, synes jeg. Norgesglassene under her ble supersøte. Ha en fin helg, klem.

FO - 2 sa...

Gratulerer med utmerkelse. Koselig! :)
Bordet ble fint! :)
God helg til deg Merete!