søndag 28. september 2008

haustpynt

No var det på tide å ta bort sommarblomar og setje fram litt haustpynt. Naturen er utruleg vakkert nett no med alle dei nydelege fargane..

Ein stor bukett med haustblad i ulike fargar, rognebær og oktoberroser står til pynt i ei gammal kermikkpotte.

Det store brune keramikkfatet, som i sommar var fyllt med skjell, har nå fått kastanjenøtter, nyper og nokre greiner og blad til pynt..

Dette kubbelyset har eg pynta med haustblad, ei nype og litt hamphyssing. Inspirasjonene til dette er henta frå det siste vakre hjem og interiør, viss du syns at du hadde sett noko liknande før ;o)

Nyt resten av søndagen og ha ei flott kommande veka!!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint du har pynta ute, Merete.:) Likte alt sammen, og så flott høstfargene var mot den brune store krukka. Fint på lyset også, syns jeg kjente det igjen, ja. ;)

Ingrid sa...

Kjempefint du har ordnet det da!! Herlige farger.. Jeg har et lite loppemarked på gang inne hos meg, hvis du er interessert..
God søndag!

Tina sa...

Nydelige farger, det var kjempekoselig. mvh Tina

Ingunn sa...

Herlige farger og bilder igjen!;)
Det portrettet jeg tok har jeg ikke gjort så mye med.Lyset den dagen jeg tok det var veldig spesiellt så øynene ble faktisk virkende litt grønnere enn det de opprinnelig er!Men likte bildet veldig godt!;)

Vi jabbes!
håper du har hatt en fin helg!

borghild sa...

Så utrolig fint det ble!!! Synes det gule blant alle de andre høstfargene ble knallstilig! Flotte innlegg under her også, lysestaken var nydelig og slike hvite liljer er en av mine favoritter:-) De holder seg jo så lenge, og så lukter de godt (synes jeg iallfall, vet at ikke alle er enige;-)
Og du, jeg er sååå glad for at du fortsatt blogger!!:-) Klem B:-)

by Siv sa...

Kjempeflott pynt, kreativ du :)
Utrolig fint å pynte med kastanjer!!!
Ha en trivelig søndagskveld
*Siv*

FO - 2 sa...

Åh, dette var fint!
Herlige farger.
Nydelig, rett og slett!
Lar meg inspirere Merete.
Kos deg videre i høsten og ha ei fin uke. :)