søndag 12. oktober 2008

nyoppussa hylle..igjen

Nå har eg omsider fått hengt opp den andre hylla som eg har mala kvit og pynt med blonder. Denne er litt skeiv og skakk og ber preg av å ha vore brukt tidlegare, men det er nå berre sjarmerande syns eg ;o)

Ein del småting har fått plass i hylla, men pynten vil nok bli bytta ut med ujamne mellomrom. Det er det som er så kjekt med slike små hyller.

Hugsar du dei gamle koffertane som eg arva tidlegare? Den eine står nede i gongen med diverse dilldall oppi, blant anna nokre gamle nydelege hekla gardiner som farmor mi har laga. Kofferten ser litt stygg ut inne lokket sidan noko av papiret er rive vekk, så eg har planar om å henge på noko papir der som passar til..

Nå er snart denne helga og over, så då gjenstår det å
ynskje deg ei strålande flott haustveka!!

9 kommentarer:

Guttemamma sa...

Slutter aldri å la meg imponere av alle de driftige damene her inne! Rekker liksom ikke sånne ting jeg...Den ble kjempefin, synes jeg! Ha en flott kveld!

Solveig sa...

Så lekker den hylla var!
Fint med blondekant:)
Jeg synes litt skeivet er bare fint, det er jo sjarmen med det.
Så fin koffert du har!

Ønsker deg ei fin uke:)

Hulda sa...

Så flink du er med disse hyllene, den ble kjempefin! Fint med blondekanten langs kantene der. :) Likte også de fine tingene du har pynta med. God høstuke til deg også, Merete. :)

Torilpia sa...

Kjempefin hylle og så flott koffert .. utrolig fint å kunne ta vare på gamle ting - og ved noen små detaljer, få det til å se ut som om det er ment å være sånn :o)

Ha ei flott ny uke - klem!!

Andrea sa...

Hei hei. Kjempe fin hylla du har pussa opp. Pynter så fint opp. Også fint julegavetips du har i forrige innlegg. Jeg skal også strikke litt til jul, noen sokkepar og luer også skal jeg sy noen tildaer som blir som ekstra julegaver til noen. Ha en kjempe fin uke. Mange varme klemmer

chevostar sa...

Koselige gamle ting du har :) Hylla var jo bare kjempe fin :) Og den kofferten er jo kjempe stili.
Ha en flott uke :)

Randi sa...

Flott hylle!! og den kofferten var jo super!!

Ha en flott mandag.
Klem

FO - 2 sa...

Du er så flink til å lage det vakkert rundt deg Merete! :)
Fin uke ønskes deg også!

Magdalena sa...

herlig koffert med saker oppi...
herlige sandkakeformer med fioler...
klem og natti... :)