måndag 23. februar 2009

Vårstemning i fugleburet

All snøen er borte og når sola kikka fram i dag vart det skikkeleg vårstemning ute!
Eg fekk lyst å lage til litt vårstemning inne og, og det første eg gjorde var å pynte fugleburet mitt, som eg har vist fleire gonger, med bl.a ein vase i fattigmannssølv med ei lita rosa rose oppi. Fuglane frå Lisbeth Dahl er på plass i buret og ellers har eg pynta med litt blonder, kvite fjør og ein duftpose med engel på..

Lyslenka som eg kjøpte på IKEA før jul får framleis henge og lage koseleg lys. Syns ikkje den er særleg julete sidan lysa er små diamantar..

Lyslenka lagar utruleg koseleg lys og stemning i buret om kvelden :)

Ynskjer deg som er innom ei flott veka :)

15 kommentarer:

Ingrid sa...

Koselige stemningsbilder! Nå er jeg skikkelig klar for vår, blomster og midlere temperaturer altså....
:)

moa sa...

så nydelig det var!
..fortsatt fin kveld!

moaklem

silje-sin sa...

Så nydelige bilder:) Skikkelig vårstemning ja! Håper alt er bra med deg og dine, og at dere får en flott uke:) klem fra silje.

Sigurd Olav Silset sa...

Så stilig du har pynta buret! Mykje fine bilder du har vist i bloggen din i det siste. Er innom deg å ser, men er veldig sløv med kommenteringa.....
Ha en fin kveld:)

Crinoline sa...

Riktig søtt ble det. Er fristet til å kjøpe et fuglebur selv.Så et i vinduet hos en lokal interiørbutikk i dag...

Mi :) sa...

Veldig stmningsfullt og vakkert;)

Det er ikke alle som har engel i bur, men det var kanskje en lur idé :D

Mi:)

Anonym sa...

Hei på deg,
Har vært innom bloggen din flere ganger, men har ikke sett bildet av deg, derfor ikke koblet hvem. Fin blogg du har. Håper alt står bra til, ser dere er blitt fler, så kjekt. Ser ikke ut at det blir noe 10-års jubileum på Stord for oss, men hadde vært kjekt å treffes en gang, kanskje neste gang jeg er hos Siri(ikke at det skjer altfor ofte)
Hilde

ChatrinesLiving sa...

Hehe, hærlig vår-stemning! Ønsker meg sommer jeg nå!!! Å akkurat i øyeblikket har nok en vinterstorm startet. Det snør og blåser opp mot storm ute... Nesten et under at huset står!

Flotte bilder fra din farge-uke!

Ønsker deg en kjempefin kveld!
Stor klem fra Chatrine:)

Anonym sa...

Stilig pynta:)

Guttemamma sa...

Dette var nydelig og helt i min gate!!

Tone sa...

Nå ble det stemningsfullt i fugleburet :-) Lengter etter våren jeg også, og synes det er helt nydelig at dagene blir lysere :-)

FO - 2 sa...

Lekker vårpynt. :)
I dag har det vært vårlig ja. Jeg har kost meg ute og lyttet til lystig fuglesang og beundret en hakkespett som hakket i veg.... ;)))

h.espe sa...

Så deilig vårsteminig i fugleburet ditt :o) Har akkurat samme selv, og nå fikk jeg lyst til å ta bort vinterstemningen i mitt, og fylle på med litt vårblomster...

Ha en flott uke videre!

Klem fra Hildegunn

Andrea sa...

Så koselige bilder ja. Pynta så fint, hærlig med vår snart nå ja. Kjmepe fint buret ditt. Ha en fortsatt fin uke du også. Klem klem

Tre Kusiner sa...

Kjempe koselig blogg. Her kjem eg igjen:). Klem G