måndag 17. august 2009

er hausten kommen for å bli??

slik føles det iallefall her på Vestlandet for tida.. Regnet bøttar ned i store mengder og gradestokken ligg på rundt 12-13 grader. ikkje mykje som minnar om sommar, nei! (bortsett frå i dag..då har til og med sola kikka fram)

Ikkje det at det gjer meg så mykje for eg er av dei som elskar hausten med regn, storm, og mørke kveldar.. koseleg å tenna mange lys og finne på innaktivitetar. Dessutan er det så forfriskande å ta seg ein tur ut i slikt ver, for ikkje å snakka om kor godt det er å komma inn i varmen etterpå :)

I går hadde eg meg ein god tur i skogen i plaskande regn, og då plukka eg med meg diverse greiner av ulike sortar og laga meg ein liten haustbukett til å ha utanfor inngongsdøra. Det er den du ser på bildet ovanfor.

ellers hadde eg middagsgjester i går og derfor plukka eg og med meg ein liten bukett til å ha på bordet. Røsslyng, blåknapp og blåklokker passar fint saman..

Ha ein herleg mandag, folks!!

7 kommentarer:

h.espe sa...

Hei på deg!
Ja, høsten er en kjempefin tid!Men, jeg trenger nok også litt sol og sommer for å kunne gå de mørke høstkveldene i møte. Etter årets sommer, med et "stabilt, ustabilt vær", gleder jeg meg nå til å dra to uker til Samos. Da lader jeg batteriene, og er klar for høstens gleder når jeg kommer hjem...

Ha det fint så lenge!

Klem fra Hildegunn

silje-sin sa...

Så nydelige blomster! Høsten er nok her nå ja.. Jeg elsker jo høsten, men i år føler jeg at vi går rett fra vår til høst.. Sommeren kom liksom aldri. Men tenk så mye vi har å glede oss til da, jul feks;) I går var det 3 grader da mannen min dro på jobb, så sommeren er nok forbi.. Ha en fortsatt fin kveld! klem fra silje.

Ingrid sa...

Tror nok høsten er kommet for å bli her ja. Det blåser skikkelig kraftig ute, mens jeg sitter her inne og koser meg med blogger. :)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Hver årstid har jo sin sjarme - men sommeren e no bæst... men tiden for levende lys er jo her og det er jo også koselig...
nydelige blomster du har plukket...

Ha en super dag og helg...

Guro sa...

For ikke å snakke om at håndarbeidslysten, som har hatt lang sommerferie her i gården, kommer tilbake! Nydelige farger i buketten :)

Guro

PS. Har fått ny blogg: http://milchschaumdesign.blogspot.com

RMnorge sa...

Kjempe inspirert av bloggen din!

Jeg har litt å lære skjønner jeg..

*Smil* fra meg!

Lovise sa...

Høsten er kommet, og det er ei herlig tid.
La oss finne tid til masse kos og hyggelige inneaktiviteter innimellom friske turer i skog og mark.