tysdag 26. juni 2007

Eg har handla litt igjen..

hos Anna`s rom, og er minst like nøgd denne gongen!! bl.a kjøpte eg dette flotte korset og dei søte posane som det litt oppå..posane har så fine bilder at dei kan rammast inn eller ein kan bruka dei som gavepose. Kjempefine er dei i allefall :o)
Eg bestillte også dette flotte glasset i fattigmannssølv som passar godt saman ei lik krukke som eg kjøpte hos Anna`s sist. Og søt og snill som Anniche er sendte ho med den flotte spegelen, som glaset står på, som takk for handelen! Og som alltid er det flott sørvis og rask levering når ein handlar hos Anna`s!

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelige ting du har kjøpt, flott kors (som jeg har også) og flott pose (den har jeg faktisk også ;) ) nydelig var også speilet og glasset i fattigmannssølv.

Anonym sa...

Masse fint hos Anna`s...Søte hjerter du har sydd, du skal se at du får til det meste på symaskinen. Før trodde jeg at jeg kun kunne sy gardiner...men øvelse gjør mester. Masse fint feks i Tildabøkene. Ha en god kveld!!

9na sa...

Koselig blogg du har, jeg linker deg, jeg, OK? Jeg sydde også noen tildahjerter for et par uker siden, men brukte ikke lavendel... det er jo fint til å legge i tøyet osv? jeg tror jeg skal prøve igjen...

FO - 2 sa...

Skjønne ting.
Nyt livet med alt det vakre rundt deg. :)

Andrea sa...

Så mye fint du har på bloggen din. Så mye fint du har handlet. Det korset var nydelig, det glasset i fattigmannsølv var veldig vakkert. Syns de hjertene du har sydd med lavendel var kjempe søte! Ønsker deg en fortsatt fin uke...

Anonym sa...

Så flotte ting du har kjøpt fra Annas rom. Du har forøvrig en kjempekoselig blogg - har kost meg lenge og vel med den nå :-)

Anonym sa...

Knallfine ting du har kjøpt deg!!! Gledar meg til å komma heim og møta dåko, klem

Reidun May sa...

Det er masse fint hos Annas. Må bestille der jeg også snart, men må spare opp så jeg bestiller MYE:)
så koselig å få med det speilet da! Nydelige ting du har kjøpt der.

Reidun May sa...

Og så glemte jeg å si at de hjertene ble jo kjempefine!

elin1976 sa...

Flotte ting fra Annas. Jeg har tatt kopi av disse posene å rammet dem inne. Det ble utrolig flott. Manglet et bilde så.... Ha en flott kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Thea sa...

skjønne ting du har kjøpt deg... Tror jeg må en tur innom henne jeg også hmm..:) Fine hjerter du har sydd også. Han en flott dag:) Thea

Anonym sa...

Skjønne ting du har kjøpt hos Anniche. Hun er bare så grei, hun!

Kreoline sa...

Skjønne ting, alltid kjekt å handle hos Anniche, det er så mye fint der. Korset har jeg også bestilt, det er så nydelig. Ha en fin helg Merete, kos deg. Klem fra Mona.