søndag 15. juli 2007

Baby booties

Eg har strikka eit par babybooties slik som mange andre hobbybloggarar har gjort og dei er berre sååå søte. Eg har i tillegg til det som står i oppskrifta hekla ein kant rundt og festa på eit par roser. Dei er strikka i kitten mohair på pinnar nr 3. Oppskrifta fann eg på denne sida http://rokken.dk

Pusen vart veldig glad i dette garnet og hoppa stadig opp på fanget mitt når eg strikka. Han rigga seg til med garnnøstet som pute og sov både vel og lenge ;o)

10 kommentarer:

elin1976 sa...

Det er jammen godt vi har hobbytingene våres tiljengelig i "finværet" he he. Disse var utrolig flott. Skjønner ikke hvordan du og de andre strikkerne klarer dette. Men jeg er velig god på skjerf! ( strikker ikke vrangt vel å merke) Klem fra Elin:O)

FO - 2 sa...

Skjønne baby booties.
Nydelig med roser på.
Fin mandag til deg. :)

Anonym sa...

Å, så søte disse var! Ekstra fine med rosene og den hekla kanten rundt. Du er så flink med detaljene du!

JULIEK sa...

Næmen så søt katten var da der han lå med hodet på "puta" si. Nesen har jo også samme farge som garnet he he. Nydelig små tøffler du har laget, de var skjønne : )

Anonym sa...

Næ-æ, hælledussan så søte de var...
Må nok strikke slikke jeg også til det nye barnebarnet vårt, nr 5 i rekken - og etter som det er bare jenter, mener junior at nå - nå er det på tide med en gutt altså...

Ha en flott sommerkveld...

Anonym sa...

Herlige booties.. Tror jeg snart må prøve meg på disse jeg også.. Å så søtt med roser på da. Heldig den som skal ha disse på:)

Anonym sa...

Åhhhh så søte !
Håper du nyter sommeren min venn.

Klem

Anonym sa...

Hei må bare kommentere at det bildet av pusen din på det rosa garnet bare er heeeeelt nydelig! Ram det inn er du snill, det var bare så skjønt :)

Hulda sa...

Oi, de var bare sååå skjønne! Herlig med de rosene og den fine sløyfa. Nydelige, kort sagt. :)

Anonym sa...

Så søte - både booties og pusen! Ha en fin dag!