onsdag 8. august 2007

litt nytt..

Vi reiste til heimplassen min igjen i går og overnatta til i dag og me har kost oss masse :o) sjølvsagt vart det ein tur innom interiørbutikken på øya og eg fann noko å ta med meg heim i dag og..blant anna denne klokka frå Lisbeth Dahl. Det er eigentleg ei vekkarklokke, men eg syns den er altfor fin til å gøyma vekk på soverommet, så den skal få stå i stova!

Desse "beskjedklypene", også frå Lisbeth Dahl, i samme design kjøpte eg og. kjempefine og verkeleg dekorative.


Kom og over denne søte mugga med "blondekant" rundt på toppen. Har ikkje heilt bestemt meg om eg skal bruke den til å ha blomar i eller om eg skal ha kakaoen min i den til vinteren ;o) Merket er miljøgården.


Til slutt fann eg dette opphenget frå Ib Laursen. Knakande flott med litt bilder og anna pynt på! Har hengt den i trappeoppgongen..

12 kommentarer:

Tussaluso sa...

Så fine ting. Klokka var kjempe-fin ja, kan ikkje gøyme den vekk på soverommet. Har høyrt mykje skryt av den interiør-buttikken.

Anonym sa...

Så mykje fine ting du finn på den butikken då.
Tykjer Baronessa her har mykje fint, men ser ut som om heimplassen din har finare ting jo.

Har lagt ei nominering til deg i bloggen min. :)

Anonym sa...

Jøye meg du... her var det masse flott, dne muggen har jeg også - sort, det er faktisk en nydelig blondekant øverst på den...

Ha en flott kveld...

elin1976 sa...

Så mye flott du har fått emd deg i dag. Slike klokker er sååååå fine. Står på ønskelisten min. Ha en fin kveld

@afjo72 sa...

Hei, hei! Må bare innom og sjekke hva du har på gang. :o) Vakre ting du har anskaffet, da kan du gå høsten rolig i møte...hehe...

Ha en super dag!!

FO - 2 sa...

Skjønne ting!
Heldige du. ;)
Muggen er flott!
Tror den tar seg godt ut med blomster i.... ;)
Ha en herlig dag.
Klem fra Ida.

Anonym sa...

Så flotte ting du kjøpt deg, den "hyllen" å ha på veggen var virkeligen lekker. får jeg spørre hvilken butikk du kjøpt hk matboks på? Har en flaska men hun ønsker seg såååå en box og :-)

Hulda sa...

Virkelig flotte ting du har kjøpt! Alt var min smak også. :) Stilig det opphenget. Passa fint i trappeoppgangen. Syns bildene dine var skikkelig fine, har du gjort noe spesielt for å få de slik?

Timotei sa...

Så mye fint du har funnet! Artig med noe nytt! Likte veldig godt det opphenget fra Ib Laursen. Så praktisk og dekorativt samtidig.

Cloudberry sa...

Nydelige ting du har kjøpt deg!
Håper du får ei fin helg :)

Anonym sa...

Så mye flott du har fått med deg hjem da:) Den vekkerklokka var kjempefin. Jeg er alltid på jakt etter fine vekkerklokker... Har tre stk på soverommet (ja, sover tungt...) Og med den designen så må en jo nesten ha flere eller? :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Sååå masse flotte ting du har kjøpt!
Klokka er veldig fin ja;)

Klem