tysdag 27. mai 2008

Litt av kvart på ein tirsdag..

Endeleg!!! etter å ha prøvd å leggja inn nytt inlegg i fleire dagar utan hell, gjekk det heldigvis i dag :o)
Er det fleire av dåke som har hatt problem med blogspot i det siste?? Eg har kkje komme inn for å kommentere på andre bloggar heller..

Nå har den einaste knoppen på peonen min opna seg..og den er litt av eit syn!! Eg fattar ikkje kvifor det berre har komme ein blom på den dei siste åra. Kanskje det er fordi den er planta for nermare 40 år sidan??

Litt sommarleg pynt har komme inn i stova etter ein liten strandtur..

Ellers har Maren starta badesesongen.. rett nok er det i naboen sitt oppvarma basseng som i går holdt herlege 37 grader :o) Måtte tvinga henne utav etter 2 timar.. fantastisk fine dagar me har her nå!!

19 kommentarer:

Anita sa...

Eg ønsker meg også ein peon. Fekk ein avleggar i fjor frå Stord, men det gjekk ikkje så bra. Skal få ein ny av mammo i år, og den skal eg passa skikklig godt på.Eg må visst smørja meg med tolmodighet i tre år før eg kan forventa blom....
Får nøya meg med å nyte synet av din, den var nydlig den der.
Må vera herleg med ein nabo som har oppvarma basseng i desse dagar.

Anonym sa...

Nyyydelig peon - og badenymfe :o)
La peonen din danne frø, prøv om du får frøa til å spire. Eg har vore heldig med eit frø, og no (etter 3-4 år) er det endelig knopp. Jadda - skikkelig tolmodighetsprøve, men ikkje spesielt mykje jobb... Er det lukt på din? Eg ventar at min skal bli lyserosa med stoooore blomar som luktar fantastisk godt. Blir fargen ein anna, så må eg skulde på fuglane - og lykka - at det vart ny peon på meg.... hi,hi :O) Frøet

h.espe sa...

Hei!
Ja, jeg har også hatt problemer med å legge igjen kommentarer på bloggene. Har trodd det var den gamle "slitne" pc'en min, men da kan det altså være et generelt problem....

Ha en superflott uke videre!

Klemmer:o)

Nette sa...

Å så kjekke naboer å ha da:)
Helt nydelig den lille hjertevasen under her også!

Prinsesse Elin sa...

Peoner er sommer for meg. Jeg elsker dem. Jeg blir helt mo i knærne når jeg lunker hjemmover med en bukett peoner. sukk.....

Randi sa...

åååå...så herlig det såg ut!! her er det leeenge igjen til vi kan tenke på å bade. Men klart, om vi hadde hatt ett badebasseng m 37 grader...jojo da ska du se jeg hadde badet uansett vær..hihihihi
Her er det overskyet, men håp om bedring iløpet av dagen.
Kos dere fortsatt med go været.

Klem

Marianne sa...

Takk for hyggelig hilsen hos meg! Jeg også elsker peoner, men det er en stund til de blomstrer ennå.
Ønsker den en god dag!
Hilsen Marianne

Hulda sa...

Jeg har ikke hatt problem med blogger, kan jo ha vært noe midlertidig bare.

Så flott vær dere har. Her er det kjølig, men har hørt at det meldes varmere fra torsdag, det er jo en trøst.

Vakker peon, og det ser ut som Maren storkoser seg!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Igjen , du tar flotte bilder!! O)
Peoner såååå vakkert!! Vet ikke hvorfor du bare får en , men den var jo til gjengjeld nyyydelig!

Vil også ha nabo med 37 graders basseng , hehe

silje-sin sa...

Nydelig peon! Den var virkelig et skue! Får håpe det kommer flere etterhvert:) Oppvarmet basseng hørtes deilig ut, man kan trenge det i dette landet:) Jeg slet m blogspot for et par-tre uker siden, men i det siste har det vært bra- merkelige greier! Må bare kommentere noe ang vaskerommet mitt, den hylla representerer IKKE hvordan vaskerommet mitt ser ut:) Du skulle bare visst:) da vi feiret ferdinands ettårsdag hadde en gjeng med unger bestemt seg for å leke på vaskerommet, og jeg fikk helt noia! Der slipper nemlig ingen inn, og plutselig var hele selskapet der. Forstår ikke hvordan noen kan ha et plettfritt vaskerom jeg.. Det skjer nok aldri her! Ha en flott kveld! klem fra silje.

Bente sa...

Hei:)

Ja,jeg strever noe veldig med blogspotten.Trodde det var noe galt med dataen,men alt annet jeg går inn på,går det fint med....får håpe det er noen som fikser det....

Ha ei skjønn uke:)

Bente sa...

Bare meg igjen....:)
Glemte helt å si at jeg likte så godt peonene dine....
Jeg hadde en skjønn bukett selv forleden,men det var ingen av dem som åpnet seg,så det var kjedelig...
Må vel prøve meg igjen:)

Så deilig at det går å bade ute nå...minsten her har kost seg på verandaen i ei stor balje i ettermiddag...så herlig:)Klem:)

Tulip sa...

Hei.
Har også hatt problemer med å legge inn kommentarer, se andres blogger eller legge inn egne innlegg. Men godt det er bedre nå.

Nydelig peon! Så utrolig flott farge!

Kjenner godt igjen unger som må hales opp av vannet... Skajønner ikke at de orker å være i vann såå lenge! Men godt å se de koser seg!
Ha en fin dag!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skjønn peon! Måtte kikke på min i dag, for å se om det var noe på gang.. Men nix..

Fint å boltre seg i oppvarmet basseng. Lisa Helen har badet v Kvalen mange ganger allerede- Iskaldt spør du meg (tipper jeg..)!
:O)

Sologbolig sa...

Peonar er flotte blomar. Eg har ein som blømer frodig i hagen min no. Peonar tåler dårlig å bli flytta. Eg har ein tendens til å flytta rundt på planter, men no har iallfall peonen fått stått i ro og det viser fine resultat. Eg har eit bilde av den på bloggen min. Ha ein fin kveld!

Huset på toppen sa...

Nydelig med peon, og herdig med basseng i nabolaget!!

Ønsker deg en flott helg!!

chevostar sa...

Flott peon du har i hagen din!

Ha en flott helg Merete!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Idag spratt min peoner også, akkurat nå er det litt dråper ute så da suser jeg rundt i blogglandia og nyter bilder og tekst, ellers ligger jeg pal foran mine og bare nyter synet. Duameg så skjønn din peon var, oj de er nydelige. Åhh så godt det er for barnene å få nyte sommerlivets gleder som å hoppe i et basseng!
Ha en herlig helg
Klem

FO - 2 sa...

Skjønn Peon, skjønn pynt og skjønn jente! :)
Det er herlig med sommer! :)