laurdag 31. oktober 2009

Ranuklar m.m

I går og i dag har eg hatt nokre koslege dagar på Halsnøy :) Buketten har opna ny og større butikk og der kjøpte eg desse nydelege kvite ranuklane. Er du på øya, er denne butikken absolutt verdt eit besøk!

Stemningsbilder frå heimen i kveld. Det er mørkt, haustvinden bles ute og då er det koseleg å tenne stearinlys inne..

Eg måtte sjølvsagt ha meg ein tur innom "Sæbøvik gåver og leiker" når eg var på Halsnøy og der fann eg denne skjønne kruna med plass til eit lite lys på toppen, og pakken med lys som du ser i bakgrunnen. Den er så fint innpakka og dekorativ at den skal få stå framme :)
Begge er frå Ib Laursen.

Nå skal laurdagskvelden nytast med litt handarbeid og tv-kikking :)

God helg til deg som kikkar innom!!

4 kommentarer:

Tina sa...

koselige bilder, å den duken din mor har sydd var bare lekkert, den må du bruke, men skjønner du er redd for den! Ha en fin lørdagskveld.

borghild sa...

Så koselige stemningsbilder hos deg i kveld:) Her tennes det også nok at stearinlys i kveld, hyggelig selv om jeg sitter alene:)
Og duken din var nydelig! Jeg har et par løpere i hardangersøm jeg fikk av bestemor for noen år siden, og når jeg tenker på det, har jeg en nesten ferdig brikke/pute også. Jeg sa jeg kunne tenke meg å prøve hardangersøm en gang, og siden bestemor på slutten ikke klarte å gjøre mer håndarbeid, så fikk jeg den slik at jeg kunne gjøre den ferdig når den tid kommer. Men 'den tid' er ikke riktig ennå, føler jeg... men en gang...
Ha en fin kveld! Klem B:)

Hulda sa...

Virkelig koselige og stemningsfulle bilder. Ranunklene var så fine! Den butikken virker veldig bra. Noe for meg. :) Har også beundret den fine duken moren din har laget. :)

Barbros lille atelier sa...

Så stemningsfullt! Veldig vakkert! Blir så glad av å se sånne skjønne bilder:-)