søndag 2. september 2007

strikkasokkar

Desse har blitt til i løpet av den siste veka. Små barneføtter i ulike størrelsar skal bli varme og gode i vinter med desse på ;o)
Sokkane er strikka i SISU fantasy. Garnet er mjukt og godt og akkurat passe tjukt for små føtter. Eg likar ikkje altfor tjukt garn til barnesokkar for det kan rett og slett bli for trangt i støvlane. Fantasygarnet er greitt sidan det er fleirfarga og lagar mønster av seg sjølv! og ungane likar jo ofte litt fargerike ting. Nå gjenstår det berre å feste på antiskli under, så er dei klare til å verta gjevne bort..

9 kommentarer:

Ida sa...

Håper du har hatt ei fin helg. :)

Fine og fargerike sokker.
Lurt med antiskli under ja.

Ønsker deg ei god uke.
Klem fra Ida.

Aid sa...

Så produktiv du har vært! Flotte sokker i fine farger... Ha en fin uke!

Mita`s hjørne sa...

Flotte sokker, og som du skriver - så liker jo ungen farger...
Blir nok populære gaver dette...

Hulda sa...

Så fine lester du har strikka. :) nydelige farger.

Fint stemningsbilde fra fredagen. Er glad du ikke gir deg med blogginga, ser at det er to stykker som har gitt seg. Sånt er jo trist, men folk må jo gjøre som de vil. Bloggen tar jo tid, men det man har interesse for vil man ikke føle tar tid, uansett, syns nå jeg da.

Sylvia sa...

Ja, så er det bare å innrømme at sommeren er over, og det er tid for å strikke sokker igjen, for å overleve enda en kald vinter.....!

Torill sa...

For en effektivitet! Godt å få varme seg i de labbene der:)

Den gode feen sa...

Nydelege!! Takk for sist forresten :) A pyntar seg med smykket kvar dag, og S spelar De Utrolige så han gløymer tid og stad, hehe. Tusen takk! Stor klem

hij sa...

Så kjekt å sjå at du putla på :) Flinke du, og masse fint å visa. Bare å fortsetta bloggings ;)

Anne-Grethe sa...

Koselige sokker! Og høsten er vel rett rundt hjørnet, så gode ullsokker kan være bra å ha på små føtter! Ha en fin uke fortsatt - snart er det helg igjen!!