søndag 24. juni 2007

Hjerter fyllt med lavendel

Til 30-års dagen min fekk eg ein flott janome symaskin og hadde store planar om å byrja å sy.. Eg som stort sett aldri hadde teke i ein symaskin ;o) nå, snart 4 år etterpå, har eg endeleg drege den fram. I går sette eg meg ned for å prøve å sy nokre Tildainspirerte hjerter m/lavendel. Når eg først fekk sett meg ned så var det kjempegøy!! På bildet ser du resultatet. Det blei 7 hjerter i denne omgong :o)

16 kommentarer:

Anonym sa...

Måtte le litt!!! Kjenner meg sånn igjen. Jeg kjøpte meg en symaskin igjennom Hobbyklubben i Norge. Det var også en Janome. Den sto urørt i 2 år da før jeg starta med den. Kankje har det noe med at jeg ikke kan sy..men øvelse gjør mester fant jeg ut :-)Kos deg masse med symskinen!Kan tenke meg at du blir kjempe fornøyd med den!

Anonym sa...

Så fine lavendelhjerter du har sydd!
Jeg er ingen kløpper på symaskinen, men jeg kan da sy! Det kan vel alle, bare de prøver seg. Men noen ekspert er jeg ikke. Men det er deilig å ha en symaskin, iallefall!

Timotei sa...

Søte hjerter du har sydd! Ja, klart du må sy du som har Janome symaskin og allting. Du blir hekta nå som du har kommet igang vet du! Gleder meg til å se neste syprosjekt!

JULIEK sa...

Så søte disse var. Får jo så lyst å prøve selv når man ser resultatet av det du prøvde : )

FO - 2 sa...

Skjønne hjerter. :)
Kan kjenne den deilige Lavendelduften helt hit... ;)

Anonym sa...

Knallfine hjarter!!! Du får satse på sying nå når skuldra sviktar!!! Skal me selge på f-fest.? Kan kanskje klare lage litt dann og vann. Eller skal me satse på å ha fri og kose oss dette året? Klem

Hulda sa...

Jeg har også Janome, liker den godt. :) Hjertene dine ble jo fine, og det blir nok flere etterhvert, og andre ting. :) Fine stoff du har brukt også.

Anonym sa...

Å, dei blei jo kjempefine!! Du fiksa da knallbra!! Rekna med an får kjørt seg framøve, så støvet blir nok kjapt sydd av an :-D hihi

Sigurd Olav Silset sa...

Så søte de hjertene ble. Ble du litt hekta til å fortsette med syinga nå kanskje??

@afjo72 sa...

Wow, se det ja! Du er jo virkelig flink! Jeg kan nesten ikke sy, men hjerter er kanskje overkommelig også får meg.... *tenke, tenke*

Ha en fin uke! :o)

Elzie sa...

Det var ju jättebra gjort för att vara första gången. Blir verkligen imponerad. Ha det så gott och sy på du.
Kram Elzie

Anonym sa...

Så flotte hjerter du har laget da!
Synes du var kjempe flink jeg - gleder meg til å se mere syprosjekter!
Også syens jeg stoffet var helt nyyyyydelig! Klem

Anonym sa...

akkurat som meg jo bortsett fra at jeg enda ikke har begynt å sy hehe
fikk også maskin i gave til 30 års dagen ,med høye ambisjoner....
Hjertene var ordentlig søte, flink du :)

Tussaluso sa...

Fine hjerter du har sydd. Å fylle dei med lavendel va' lurt. Kjekt med symaskin ja, men avogte ett tetak å dra han fram. Ha ein fin tirsdag.

Anonym sa...

Kjempesøte hjerter! Flink er du:-)

Anonym sa...

Kjempesøte hjerter! Blir spennende å se neste søm prosjekt :o)