søndag 17. juni 2007

Oppheng og ny veske

Ideen til dette opphenget fant eg på bloggen til Hulda http://huldals.blogspot.com Syns det var så utruleg søtt. Det er laga av hyssing og treklyper, og her kan du hengje opp ting du er glad i som t.d bilder, postkort, ei tørka rose frå hagen osv..berre fantasien set grenser for kva du kan hengja opp ;o) Eg har bestillt ein del ting frå Annas rom, bl.a noko som skal eg skal ha her på mitt oppheng. Pga vinkelen eg har teke bildet ifrå ser det ut som opphenget er kjempelangt og heng på ein laaang vegg, men hyssingen er ca 50 cm og gjer difor ikkje så mykje av seg..

På laurdag var eg ein kjapp tur ute på Husnes og klarte ikkje gå forbi denne veska..syns den var så sommarsleg og fin.. Trur eg har kjøpt meg ei ny stråveske kvar sommar dei siste åra, så eg hadde vel strengt tatt ikkje bruk for den..men, men fin er den nå iallefall!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Når jeg var på messe,hengte jeg også tingene mine opp slik. Det ble kjempe dekorativt! Man kan jo liksom henge alt man vil.. :-)

Anonym sa...

Kjempefin stråveske, jeg også elsker stråvesker. Har to stykker, en stor og en liten. De er klassiske og jeg blir aldri lei av de :)

Anonym sa...

Stråvesker hører liksom sommeren til, har noen jeg også........koseleig! Ha ei trivelig uke!!

hvitstil.com/Christine sa...

Det var et kjempefint oppheng! Veska var å søt, jeg er også veeeeeeeeeldig glad i vesker!

Timotei sa...

Smart med sånt oppheng. En kan jo variere så mye en vil med hva en henger opp der. Stråvesker og kurver er jeg også veldig svak for. Skikkelig sommerlig er veska di!

JULIEK sa...

Kjempesøtt med det opphenget, og den væska var veldig fin altså. Skjønner at du kjøpte den : )

FO - 2 sa...

Søtt oppheng.
Og jeg stemmer i med de andre her, veska var fin og sommerslig. (:

Hulda sa...

Det ble jo veldig fint. :) så faktisk ut som det var skikkelig lang hyssing også, som du sier. :) Veska var søt, kan godt forstå at du falt for den, ja.

Anonym sa...

Kjempesøtt; både opphenget og veska. S hadde slikt oppheng på barnerommet sitt då me flytta inn her (malte klesklypene lysegrønne og lyseblå). Hang opp bilder, barneteikningar, små bamsar etc. Nå er det fjerna, men planen er å ha liknande oppheng over min framtidige arbeidsplass i heimen (den gong me har råd til stor villa med eige syrom). Stor klem

Anonym sa...

Kjempesmart med en snor til å samle minner på, kjøpte meg en slik lenke med klyper hos Molly, men har ikke fått hengt den opp enda...Nydelig veske, har veskedilla selv, så noen stråvesker står og venter på å bli brukt her også...he,he...

Du har vel tatt på deg roseparfyme før du gikk ut i dag vel..ha,ha...ikke så veldig delikate etter en dag eller to i solsteiken, men har prøvd å lage slike jeg også i min barndom!

Tussilago sa...

Kjempesøtt med ei slik snor. Har sett den Hulda laget også. kjempelurt! Sist helg kjøpte jeg også ei lita stråveske...lyseblå. De er søte...og praktiske fordi de står av seg selv. Det liker jeg! Ha ei fin uke;)

Elzie sa...

Vilken jättefin väska! Förstår att du inte kunde smita förbi den.
Kram Elzie

Elzie sa...

Tusen tack för hjälpen! Hittade dig trots att du inte skrivit något namn *s*.
Kram Elzie

Anonym sa...

Et slikt oppheng er så koselig! Jeg har et slikt et til jul, jeg, til å henge opp julekorta med. Sølvsnor med små sølvklyper.
Ellers var det en søt og romantisk kurv du hadde kjøpt deg. Har noen jeg også, men de er fulle av garn, kremt........Og noen av dem har også ødelagt noen strikka-gensere, dradd ut tråder og slikt. Kanskje best de er fulle med garn.
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Utrolig søt veske forresten!