tysdag 17. juli 2007

I dag..

har vi trassa det sure og våte ferieveret og tatt oss ein tur i skogen for å plukka blåbær..og litt rips frå hagen vart det og! Maren viser stolt fram resultatet :o)

Det var godt å komma inn i varmen igjen og nyta den herlege sjølvplukka desserten! Vi blanda litt banan saman med blåbær og rips for å få litt søtt saman med det sure.. NAMMMM!

7 kommentarer:

Hulda sa...

MMM, det så veldig godt ut! Så trasig at dere har så dårlig vær - får håpe at det kan bedre seg. Maren så jo riktig så fornøyd ut. :)

elin1976 sa...

Vet du.... banan sammen med dette må jo bare være nydelig. Det har vi ikke prøvd men det skal prøves. Takk for tipset. Ja her prøver vi også å trosse været. men med litt annet resultat.
Hunden Dina, som elsker å være ute vil ikke ut en gang. - Kom igjen Dina nå skal vi på tur. Dina reiser seg .....ser ut av vinduet og går å legger seg i senga på grovkjøkkenet. (JIPPI tenker mor) Jeg har iallefall gitt henne muligheten. Her går det for min del i meste jobb
( Når sjefen ringte for å høre om jeg ville begynne litt tidligere i går, var ikke det problem hadde liksomingen andre ting å gjøre), Avis lesing for mannen sin del og The Sims for prinsessa. Hurra for Sommer Norge! Klem:O)

FO - 2 sa...

Så deilig med selvplukket dessert.
Mmmmmmm.... :)
Man kan jo ha fine opplevelser som dette ute i Guds frie natur, selv om det regner ja.
Ønsker deg en fin fin dag, uansett vær. ;)

Anonym sa...

Å, det så deilig ut! Vi har også plukka litt blåbær da vi var hos mine foreldre, men ripsa er nok ikke moden hos oss enda. Vi har hatt ganske bra sommervær hittill, men nå har det regna uavbrutt siden i går ettermiddag...

Anonym sa...

Nam,nam kommer bortom en tur jeg.Har plukket masse blåbær jeg også,men har laget syltetøy av det som jeg skal ta frem til vinteren.Kjøpte en kasse med jordbær som jeg også lagde syltetøy av.Skal gi beskjed når jeg har nysteikte vafler med hjemmelagd syltetøy til. Nydelige babysokker du har strikket. God tur til helgen !!! Kjersti Elisabeth

Anonym sa...

Mmmm....dette så smakfullt og godt ut, for dette liker jeg! Banan passer jo til så mye. Har du prøvd å rulle bacon rundt banan og grille? Bare prøv det!
Takk for hyggelig hilsen i bloggen, Merete!

Anonym sa...

Åh, det såg godt ut.
Det er ikkje mykje blåbær rundt oss. Men heldigvis så er villbringebærene starta å modne her. Så har vi nokre få busker med solbær som er modne nå.
Trur ripsen får vente litt til.
Men då skal vi kose oss mykje med friske bær til dessert.
Vi håpar på at meldingane stemmer for helga, då skal det i allefall verte litt betre vær her.