fredag 6. juli 2007

sinkbøtte og knaggar

Eg har sett flotte sinkbøtter og baljar på ein del andre bloggar og syns dei er nydelege med vatn og flytande blomar oppi.. eg har planta blomar oppi mi einaste store sinkbøtte, så defor fann eg ut at eg kunne heller ha vatn og blomar oppi mini-sinkbøtta mi. Den er verkeleg mini, for den er berre 8 cm i diameter. Med små roser frå hagen oppi, står den så fint og pyntar opp i vinduskarmen..syns det blei ganske søtt eg :o)
Når eg var på heimstaden min, Halsnøy, tidlegare i veka var eg innom interiørbutikken på øya og fann nokre flotte knaggar frå Ib Laursen. Desse blir nok hengt opp på gjesterommet og i yttergongen :o)
God helg til deg som er innom!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig med blomster som man kan plukke av å ta med inn... Gleder meg til jeg får hage:) Den knaggrekken var bare Nydelig... Me want!! Blir nok kjempefint! Ha en flott helg! Thea:)

Katarina sa...

Ønsker deg ei riktig god helg jeg !! Klem

Hulda sa...

Det ble jo skikkelig søtt med de små rosene i bøtta, det er fint når blomsterhoder flyter i vann. Fine knagger du har kjøpt også, og sauene og killingene var jo ordentlig søte de også. :)

Når vi går til hytta møter vi alltid på en del sauer. Hundene er ville etter de. Vi har de i bånd, men de har veldig lyst til å springe etter lammene. :)

Kreoline sa...

Nydelig sinkbøtte, ekstra herlig med blomstene oppi, knaggene var også helt lekre. Det er en utrolig fin øy du kommer fra, det er vakkert i Hardanger. Skal se om jeg tar meg en tur til Rosendal i høst, så skjønt å gå tur i og rundt Baroniet.
Ha en fin helg Merete, kos deg, nå må du ikke sy så mye at du får vondt i armen igjen, hi,hi.
Klem fra meg.

JULIEK sa...

Kjempeflott med sinkbøtter, vann og blomster. Så en sink balje på fretex idag. Skulle kanskje ha kjøpt den alikavell.

Tussaluso sa...

Får sei te deg so eg seie te Bodil: dåke finn da på Halsnøy. Kjempefine knagg-rekka. Go' helg te deg og:-)

elin1976 sa...

Ble så inspirert av deg at ejg måtte gå å ginne frem sinkbøtte og roser til å ha oppi. Det ble virkelig flott. Knaggrekken er kjempefin. Har litt spm samlemani for knagger av en eller annen grunn. Har ikke kjøpt mindre enn to den siste uken he-he. Ha en fin søndag. Masse klemmer fra Eliin:O)

Anonym sa...

Kjempe fine ting, knagger får en aldri nok av!! Håper du nyter fineværet!

God sommer til deg også!

FO - 2 sa...

Flott med blomster i sink bøtta. :)
Det er så fint å kunne pynte med blomster fra egen hage om sommeren.
Fine knagger også.

Sigurd Olav Silset sa...

Fint med sink-saker! knaggrekka var helt fantastisk fin:)