fredag 31. august 2007

fredag..

Så var det jammen fredag igjen :o) dagane går så det susar for tida. Vi har ganske hektiske dagar på jobb no med mange born som skal tilvennast barnehagelivet..det føles som om me nett har byrja på ei ny veke når fredagen brått er der igjen.. ikkje har eg fått tid til så mykje nytt på håndarbeidssfronten heller, men noko har eg nå på pinnane ;o)
Tusen takk for idear og tips når det gjeld nypene i forrige innlegg..eg ser for meg eit par ting som eg vil prøve ut og etter kvart vil det sikkert dukka opp her i bloggen.
Ellers er det herleg med mørkare kveldar der ein kan tenne lys rundt i huset! det vert liksom ein eigen og fredeleg stemning i huset då, syns eg!
Eg ynskjer deg som er innom ei flott hausthelg..

8 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åh , ja ikke sant dagene bare flyr , Meg og min mann satt faktisk og snakka om det i går kveld! Helt enig med deg hva levende lys og harmoni i stuen angår:) Stort sett bare enig med deg her jeg , ja ...haha!

Klem og goooood helg til deg med .

9na sa...

Takk for hyggelig kommentar! I morgen skal vi kose oss!

Anonym sa...

Ja det er sant at dagene/ukene bare flyr avgårde.... koselig med levende lys på mørke kvelder... ha en flott helg!

Tussaluso sa...

Høsten er no ei fin tid synest eg. Koseligt å sitte i sofaen med strikketøyet med stearinglys på bordet. Ha ein fortsatt fin kveld.

Anonym sa...

Senk skuldrene og nyt helgen Merete !! Så snakkes vi på mandag.

elin1976 sa...

Levende lys er et must om høsten. Helt merkelig egentlig jeg sitter alltid lengre oppe om høsten enn om sommeren. Jeg står også tidligere opp om høsten enn ellers. Jeg er nok et høst elskende menneske. Ha en super kveld:O)

Anonym sa...

Det er sant. Dagene flyr og plutselig er det helg igjen. Jeg jobber også i barnehage, så jeg kjenner til det der med hektiske tilvenningsdager ja...
Koselig med levende lys!
Ha ei riktig fin helg!

Kreoline sa...

Hei Merete, så kjekt at du kom tilbake, det ser ut som vi er litt avhengige av bloggingen. Greit med en pause, jeg har vært lei en stund jeg også, men ser at når en har vært borte en stund så kommer lysten tilbake. Har for tiden ikke tilgang, surfer på naboen sitt nett i kveld, en god nødløsning. Ser frem til neste uke da får vi tilgang og forhåpentligvis ny datamaskin.
Er så enig med deg, tiden går altfor fort. Sitter her i kveld med et grisevær ute, mørkt og trist, da er det koselig med mange tente stearinlys.
Ha en fin kveld og en koselig søndag. Klem fra meg.