fredag 11. mai 2007

Decopage på lerret..

Eg kjøpte meg nokre billege lerret og litt akrylmaling på europris i dag for å leika meg litt med serviettdecopage, maling m.m.
Det nyoppussa gjesterommet har ingen bilder på veggene og det var derfor eg fekk ideen om å laga noko sjølv. Rommet er heilt kvitt, med eit litt romantisk preg med ein del rosa ting og tang. Veit ikkje om eg vart heilt nøgd med dette bildet..men eg har allereie fleire på gong med acrylmaling og decopage, så då veit de kva eg kjem til å putla på med i helga..
Ynskjer deg som er innom ei herleg helg!!

9 kommentarer:

JULIEK sa...

Så søtt det var dette bildet. Hva har du brukt akrylmalingen til, for rosen er vel fra en serviett eller ???

Merete sa...

julie K: akrylmalinga har eg ikkje brukt på dette bildet..og, ja rosa er frå ein serviett ;o) eg held på med eit bilde no med akrylmaling som eg viser seinare...

Anonym sa...

Ja, det var et fint bilde du! Sikkert gøyt med sånn decopage. Har både lim og bok om emnet som jeg sikkert har hatt liggende i nesten 2 år men har ennå ikke komt igang...Blir spennende å få se det andre bilde ditt også :o)

Anonym sa...

Ja, det er så gøy å holde på med dette!!! Bildet ble jo fint det da!!Mulighetene er jo så mange, det er bare denne fantasien da, hehe: )

God helg til deg osgå Merete

Sigurd Olav Silset sa...

Synes du har all grunn til å være fornøyd med bildet , jeg! Litt romantisk og samtidig røft på en gang.

Hulda sa...

Veldig romantisk og fint bilde. Lurt å ha avispapir biter som bakgrunn. I siste utgave av Allt i Hemmet hadde de en reportasje om decopage. Det var ei terrakotta krukke som var malt hvit, deretter var det brukt en rose fra en serviett. I kanten oppe på krukka hadde de skrevet en fin tekst om roser med kalligrafi. Veldig fint.

Timotei sa...

Ønsker eg ei riktig fin og kreativ helg og at du lager flere bilder som dette for det var virkelig nydelig! Så artig med avispapir bak. Fin effekt.

Anonym sa...

kjempe søtt bilde! Gleder meg til å se neste! skulle ønske jeg hadde tid til å prøve decopage.. må vel få tid en gang.. Ha en super helg!!

Anonym sa...

Kjempe flott bilde, kommer bli sååå kosligt på deres gjesterom.