torsdag 14. februar 2008

Forandring fryder!

For eit par år sidan var det limegrønt som gjekk igjen i pynteting, dukar m.m i stova mi. No var eg så uendeleg lei av desse putene..

...derfor var eg innom KID i Haugesund tidlegare i veka og kjøpte eit par slike kvite putetrekk med blonder på eine kanten (som forøvrig burde vore strøkne før eg tok bilder..). Søte, mykje meir nøytrale og passar betre inn med resten av det lyse og duse interiøret som eg har no :o)

6 kommentarer:

Karna sa...

God Valentine til deg også, kjempe søte putetrekk. Kjekt med en liten shoppingtur til Haugesund, er så koselig den byen...blir nok en liten svipp der til sommeren tror jeg....
Nyt det fine vårværet, er så deilig med litt sol!

Grip dagen sa...

Så koselig å se ungen som leker med dukkene ute.
Da er det vår!

Ho minste mi er 9 år nå. Det hender ho er ute med dukka, men oftest er det kaninen som er på tur i vogna. Det hender den har på seg dukkeklær også, så store forskjellen er det jo ikke...

Når de små koser seg, koser mamma seg. Er det ikke slik da?

Ha en strålende vårdag!

Randi sa...

Så fint putetrekk! Jeg har stoff med Peter Rabbit fra Beatrice Potter, de er som skapt for puter..men jeg har ikke fått tak i noen som kan sy de ennå.
Her å går det i beige, lyst brunt, hvitt ja også mørke brune gardiner i indisk stil...med perler på øverst.:)) lekkert ja. Venter bare på og få masse penger så jeg får kjøpt med salongen min..;) noe som kan ta tid..

Ha en super fin valentinsdag

Huset på toppen sa...

Lekker pute!!

KJEKT å fornye seg litt, Kid har mye fint til en rimelige pris. :-)

Ha en fin valentinsdag!

Nette sa...

Ja, forandring fryder:)
Kjempefine puter som går til det meste de der ja!

FO - 2 sa...

Kjekt med fornying.
Fine putetrekk. :)
God helg til deg Merete! :)