Oppskrifta får du her:
Kraterboller
Deig:
125 gr margarin
5 dl melk eller vatn
1,5 dl sukker
1 ts kardemomme
1,3 liter hvetemel
50 gr gjær
1/2 ts bakepulver
Fyll:
Deig:
125 gr margarin
5 dl melk eller vatn
1,5 dl sukker
1 ts kardemomme
1,3 liter hvetemel
50 gr gjær
1/2 ts bakepulver
Fyll:
Sukker
kanel
margarin
kanel
margarin
*Lag ein vanleg gjærdeig og sett den til heving.
*Rør sammen fyllet - margarin, sukker og masse kanel :o) nam,nam
* Rull deigen til passe store boller, putt fingen nedi bolla og lag eit hol som du putter fyllet oppi. set til heving i ca 30 min
*Rør sammen fyllet - margarin, sukker og masse kanel :o) nam,nam
* Rull deigen til passe store boller, putt fingen nedi bolla og lag eit hol som du putter fyllet oppi. set til heving i ca 30 min
Oppskrifta kan med fordel doblast!! bollene blir så gode at dei forsvinn kjapt ;o)
5 kommentarer:
Mmmmm...de så skikkelig gode ut!!
"Ligge i grønne enger" leste jeg på sykehuset nå i vinter. Den kommer nok alltid til å minne meg om ei veldig spesiell tid :O)
Nydelige bilder fra hjemmet ditt.
Mmmmm... kan nesten kjenne lukten av gjærbakst helt hit :) De så gode ut! Koselig bilde av lesekroken din du viser oss :) Ha en fin uke!
Høres og ser knallgode ut, sånne vil jeg lage! Takk for at du deler herlighetene med oss:)))
Desse høyres veldig gode ut, merethe! Eg har også bakt litt i dag - det har jo vore innever kan ein sei..
Nam nam! Maren har all grunn til å være fornøyd med resultatet.
God uke til deg og dine! :)
Legg inn en kommentar